//39075930.servicio-online.net/wp-content/uploads/2019/05/Splashscreen-1.jpg

Sobre nosaltres

Dedicats al sector gràfic des de l’any 1982, ens hem anat adaptant any rere any a les noves tecnologies disponibles en l’àmbit de les arts gràfiques per tal de poder oferir als nostres clients la solució més adequada per la comunicació amb el seu entorn.

Gràcies a ser un grup d’empreses dedicades a diferents branques dins les arts gràfiques, ens permet ser especialistes en una àmplia i variada gamma de formats i tècniques, podent donar resposta a diferents àmbits sectorials com el de l'HORECA (Hotels, Restaurants i Cafès), l’administració pública, les asseguradores, la indústria farmacèutica i el retail, entre d’altres.

Molt més que impressors, oferim un servei integral que va des del disseny a la producció en qualsevol suport, format o tècnica d’impressió fins l’entrega del producte acabat per tal que no t’hagis de preocupar de res. Treballem els projectes de forma integral tot assegurant-hi la qualitat desitjada al millor preu i amb el menor temps de resposta.

Benvinguts a Imprimeix

L’avantage de contractar els nostres serveis integrals de comunicació gràfica, és que gràcies a ser un grup d’empreses dedicades a diferents branques dins les arts gràfiques, ens permet comptar amb un ampli equip productiu i de professionals especialitzats que treballem com un departament més de la teva empresa, col·laborant estretament amb el teu equip per aconseguir els resultats desitjats.

 • LES NOSTRES
  INSTAL·LACIONS

 • IMPRESSIÓ
  DIGITAL

 • IMPRESSIÓ
  OFFSET

 • ACABATS

 • MAGATZEM

 • DISTRIBUCIÓ

Contacta amb nosaltres